Plasmolifting™(Плазмолифтинг)  в трихологията позволява местно да се стимулира растежа на косата, да се предотврати тяхното окапване и да се подобри  качеството на структурата на косъма: да се повиши блясъка, еластичността и гъстотата, значително да се намали неговото подсичане.

Как работи Plasmolifting™

В основата на процедурата Plasmolifting™ лежи патентован метод за обработка на кръвта на пациента с помощта на специален набор от вакумни биотехнологични епруветки и особен принцип за центрофугиране. В резултат на това се получава инжекционна форма на обоготена с тромбоцити аутоплазма, която се явява като продукт за въвеждане в кожата на главата.

Тромбоцитната аутоплазма съдържа в себе си фактори на растежа с висока концентрация, а също хормони, протеини и витамини в естествена комбинация.

Въведена в кожата на пациента, тромбоцинтана аутоплазма предотвращава отмирането на луковиците на косъма и ги „превключва” от фаза на окапване, във фаза на растеж. В резултат на въздействието на плазмата се подобрява микроциркулацията и клетъчния метаболизъм, повишава се местния имунитет на ножата на главата, подавя се действието на патогенната флора, започва активното подхранване на луковиците на косъма.

 Показания:

Слаби, чупещи се, подсичащи се коси.

Себорея (пърхот).

Окапване на косата (във вид на огнище, дифузна, андрогенна алопеции).

Влошаване на гъстотата и качествота на косата.

Ефект:

Намаляване на окапването на косата.

Укрепване на космените фоликули.

Нормализация на работата на мастните жлези.

Отстраняване на пърхота, сухостта и сърбежа.

Намаляване на подсичането и чупливостта на корена на косъма.

Увеличаване на диаметъра и плътността на косата.

Възвръщане на еластичността, блясъка и гъстотата на косите.

 Информация за козметолози

Методът Plasmolifting™ се отличава с това, че той действа  ефективно както автономно, така и във взаимодействие с други процедури. Поради своите биологични свойства, Плазмолифтинг може да се  разглежда в като базова процедура за лечение на косата.

 Лазерная терапия

laser

 Масаж

massage

 Мезотерапия

mezo

 Лечебни препарати

naruzhnoe

 Озонотерапия

ozon

Области за инжектране на плазмата съдържаща тромбoцити

Инжекциите с тромбоцитна аутоплазмы се въвежда в окосмената част на главата в зоната на алопецията.

hair2