ОТВОРЕНО МЕРОПРИЯТИЕ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ НА ТРОМБОЦИТНА АВТОЛОЖНА ПЛАЗМА В ОРТОПЕДИЯТА, НЕВРОЛОГИЯТА, ТРАВМАТОЛОГИЯТА И ВЪЗСТАНОВИТЕЛНАТА МЕДИЦИНА. ТЕХНОЛОГИЯ PlasmoliftingTM.

 

Уважаеми колеги!

Каним лекари-ортопеди и лекари, работещи в областта на възстановителната и спортната медицина, невролози, физиотерапевти, да посетят

ОТВОРЕНО МЕРОПРИЯТИЕ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ НА ТРОМБОЦИТНА АВТОЛОЖНА ПЛАЗМА В ОРТОПЕДИЯТА, НЕВРОЛОГИЯТА, ТРАВМАТОЛОГИЯТА И ВЪЗСТАНОВИТЕЛНАТА МЕДИЦИНА. ТЕХНОЛОГИЯ PlasmoliftingTM

Дата:27.10.2016г.

Място:гр.Пловдив, хотел Санкт-Петербург, зала „Нева“

Време:18,30ч.

Вход: свободен

В ПРОГРАМАТА НА МЕРОПРИЯТИЕТО:

Уникални протоколи за приложение на технология PlasmoliftingTM(инжекционна форма на тромбоцитна автоложна плазма) в ортопедията, неврологията, възстановителнатаи спортната медицина. Концепция «NeuroPlasma».

Програма на презентацията:

Физиологични и клинични свойства на кръвта и плазмата.

Защо именно Plasmolifting™?

Растежни фактори и за какво са нужни те във възстановителната медицина.

Запознаване с 4 метода за въвеждане на тромбоцитната автологична плазма съгласно  концепцията«NeuroPlasma».

Комбиниране на Plasmolifting™ c други методи за лечения в неврологията и възстановителната медицина.

Ортопедия. Интраставно приложение. Парартикуларно приложение. Метод на терпевтичната „торбичка“.

Първична и вторична болка. Купиране на мускулни спазми и болезнени синдроми.

Корекция на съдовите нарушения(главоболие, венозна недостатъчност и т.н.) с помощта на метода Plasmolifting™.

Как правилно да се подбере дозата на тромбоцитната автологична плазма при хронично и обострено състояние. Продължителност на курса.

Хиалуронова киселина. Нейната роля в организма на човека. Влияние на Plasmolifting™ върху синтеза на хиалуронова киселина. Комбиниране на метода Plasmolifting™ с хондропрепарати.

Методология на провеждане на сеанс съгласно метода Plasmolifting™. Как правилно психологически да общуваме с пациента и да провеждаме процедурата.

 

P.S.Допълнителна информация:

„Естетик-Мед БГ“: е фирма, специализирана за внедряване на перспективни универсални методики за регенерация на тъкани с висока практична стойност, подходящи за приложение в различни области на медицинската практика на умерена цена.

Plasmolifting®,Русия: това е изключително успешна реинкарнация на метода автохемотерапия – плазмена клетъчна регенерация на тъкани с използване на инжекционна форма на автологична плазма (PAP – platelet autologus plasma), напълно нативна, без химически добавки, защитена научно със собствени патенти. Мотодът намира широко приложение в различни области на медицината, в т.ч. в общата и хирургична ортопедия, травматология, възстановителна медицина и неврология (www.plasmolifting.bg; www.plasmolifting.ru).

SALVECOLL®, Италия: това е патентован, резорбируем, биопластичен материал на основата на нативен колаген от I тип, получен от говежда или конска кожа, със запазена третична структура. Нативният триспирален състав на колагеновите влакна има високи показатели за стабилност и представлява матрица за насочена тъканна регенерация. Медицинското изделие се отнася към групата с нулев фактор на риска от предаване на вирусни и микробни инфекции* от донора към човека и е защитено със собствени патенти. Биопластичният материал SALVECOLL® е алтернатива на съвременните материали, използвани в костната пластика и в пластиката на меките тъкани. Материалът може да бъде използван както за регенерация на меки тъкани, мускули и сухожилия в практиката на общо практикуващите травматолози и лекари по възстановителна медицина, така и като остеопластичен материал за запълване на костни дефекти и остатъчни костни празнини в практиката на хируричната ортопедия. Материалът намира широко приложение при лечение на дълго незарастващи рани – трофични язви, диабетично стъпало, комбустиология (www.salvecoll-med.com)

По вопросите за участие в мероприятието обръщайте се към представителите на фирма.

„ЕСТЕТИК-МЕД БГ“, Пловдив

„ЕSТHЕТIC-MED BG“ ,Plovdiv

Тел./Tel.:+359 (894) 80-17-97; +359 (898) 53-80-46

E-mail: info@plasmolifting.bg

www.plasmolifting.bg

Skype:arnicaspb

facebook:Stoimen Terziysky Plasmolifting Bulgaria