НА ВНИМАНИЕТО НА .ЛЕКАРИ-СТОМАТОЛОЗИ. ПОКАНА ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ПРЕДСТОЯЩО МЕРОПРИЯТИЯ ПРЕЗ МЕСЕЦ ЯНУАРИ – 2016

Уважаеми колеги!

Каним лекари-стоматолози на НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА „МАДАРСКИ КОННИК”, който ще се праведе на 29–31.01.2016г. в Гранд Хотел Шумен (https://shumendentalforum.org/).

„Естетик-Мед БГ“,България е фирма, специализирана за внедряване на перспективни универсални методики и технологии за регенерация на тъкани с висока практична стойност, подходящи за приложение в различни области на медицинската практика на умерена цена.

Plasmolifting®,Русия е успешна реинкарнация на метода автохемотерапия – клетъчна регенерация на тъкани с използване на инжекционна форма на автологична плазма (PAP – platelet autologus plasma),напълно нативна,без химически добавки, защитена научно със собствени патенти(https://plasmolifting.bg/).

Plasmolifting® е приспособен за използване в много широк спектър, в това число в общата и хирургичната стоматология, и имплантологията, при което може да се прилага като монотерапия или в съчетание с други методики за лечение, без противопоказания при използването им!!!

Plasmolifting® е високо технологична процедура, проста за приложение, много атрактивна като цена на разходните материали и с много добри, от практична гледна точка, резултати, следствие на повече от 10 годишния период за използване и усъвършенстване. Приложението на Plasmolifting® подразбира пълно сертифициране за прилагане съгласно изискванията на Европейското и Българското законодателство!!!

По време на форума предлагаме:

– 29.01.2016г., 16.45 – 17.30 ч., Гранд  Хотел Шумен, зала”Тича”, етаж Мецанин – безплатен уъркшопна тема ”Плазмолифтинг – практическо приложение при  пародонтологични проблеми в стоматологията и естетичната козметология”.;

-30.01.2016г., Гранд  Хотел Шумен, зала”Тича”, етаж Мецанин – покана за посещение на щанд №16 по време на научната част на мероприятието, където ще можете да получите специализирана информация и рекламни материали за методиката Plasmolifting® и Salvecoll®,Италия https://www.salvecoll.com/ и https://www.salvecoll-med.com/) бопластичeн материал.

N.B. Salvecoll®: това уникален нативен, биодеградируем, патентован, колагенов биопластичен материал, получен от говежда или конска кожа, с напълно запазена третична структура на колагеновия донор. Нативният триспирален състав на колагеновите влакна има високи показатели за стабилност и представлява матрица за насочена тъканна регенерация. Медицинското изделие се отнася към групата с нулев фактор на риска от предаване на вирусни и микробни инфекции*, и е защитено със собствени патенти. Биопластичният материал Salvecoll® е алтернатива на съвременните материали, използвани в костната пластика и в пластиката на меките тъкани на лицето. Материалът може да бъде използван както за регенерация на меки тъкани, при парадонтологични проблеми в практиката на общо практикуващи дентални лекари, така и като остеопластичен материал за запълване на костни дефекти и остатъчни костни празнини в практиката на орални и лицево-челюстни хирурзи.;

-31.01.2016г., 10.00 – 13.30 ч., Шуменски Университет „Константин Преславски“, зала №211 – покана за участие в обучаващо мероприятие на тема ”Плазмолифтинг – практически курс”, който включва: Теоретична част. Практически приложения и работа.

Надявам се да осъществим добра и взаимно изгодна връзка!!!

Дистрибутор на Plasmolifting® и Salvecoll® в България:

“ЕСТЕТИК-МЕД БГ” ООД, гр.Пловдив

Телефон: +359 894 80 17 97; +359 898 53 80 46.

E-mail: info@plasmolifting.bg; arnicabg1@gmail.bg

Skype:arnicaspb

Facebook:Stoimen Terziysky Plasmolifting Bulgaria