Официална ексклузивна дистрибуция в България на съвременно високо ефективно Медицинско и Естетическо оборудване, търговска марка BECO MEDICAL, Spain, предназначени за приложение в естетическата и възстановителната медицина.

Естетик-Мед БГ има удоволствието да Ви съобщи за новото направление в своята дейност през 2018г. – официална ексклузивна дистрибуция в България на  съвременно високо ефективно Медицинско и Естетическо оборудване, търговска марка BECO MEDICAL, Spain, предназначени за приложение в естетическата и възстановителната медицина.

BECO MEDICAL Group е специализира в разработката и производството на:

  • радиочестотни системи(Radio frequency),
  • високо-интензивен фокусиран ултразвук (UltraLift HIFU),
  • системи за ударни вълни(Shockwave),
  • криолиполиза(Cryolipolysis),
  • липолитичен диоден лазер(Lipolitic Diode Laser)
  • вакуум(Vacuum).

Фирмата залага на този тип технологии, поради тяхната висока ефективност и повишения  търговски интерес в сектора, като тя разработва собствени протоколи за приложение, основавайки се на най-ексклузивните технологии и фокусирайки усилията си върху непрекъснато усъвършенстване.

Разработените системи са сертифицирани от европейските органи за контрол на технологиите, гарантиращи стандартите за качество и съответствие, които европейската норма изисква.

Собственото производство на предлаганите системи е съпроводено от собствено ефикасно и гъвкаво техническо обслужване, при което се използват собствени резервни части без посредници. Този факт не само насърчава гъвкавостта при ремонтите, но и по-ниските разходи на потребителя, като предлага икономически съгласувана политика.

BECO MEDICAL Group продуктите предполагат изключително високо ниво на качество на техните компоненти, като главно направление е минимизирането на коефициентите на статистически повреди. Този показател се счита за най-добрата реклама на фирмата.

Основните характеристики на предлаганата BECO MEDICAL техника представяме по-долу.

За допълнителна информация :

Естетик-Мед БГ, Пловдив:                                                                                   

 тел. +359 894 80 17 97;

www.esthetic-med.bg.